Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, mars 07, 2008

PRYO-elev

Killen till vänster på bilden är vår PRYO som vi haft hela veckan. Han heter Hasse och är 7 månader gammal, dvs lite yngre än vår Elsa.

Det här är hans första kontakt med arbetslivet och vi kan väl konstatera att det gått ”sådär”.

En väldigt bufflig kille. Välter vattenskålar, raserar pärmhyllor, rumsterar om i kylskåp och är allmänt stökig. Men med en glad och positiv livsinställning. Får alla i omgivningen att skratta.

Men Elsa-Pälsa Bananboll håller koll på Hasse. Som en äkta bitch. Fräser och skäller så fort Hasse gör fel. Typ tar Elsas sovplats, leksaker eller annat.

Jag tror nog att vi skickar tillbaka Hasse till arbetsförmedlingen igen. Kul att testa, men nej, Hasse passar inte i buss- och resebranschen. Kanske mer inom vakt, ordning o sådana saker.