Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, mars 14, 2008

Sann glädje = skadeglädje

Joru, så är det. Idag har vi en sådan glädje. Vi fick idag höra av ett besöksmål att en av våra svåra konkurrenter här i staden – när det gäller resebyråsidan – fick ställa in en resa pga dåligt bokningsläge.

Själva har vi sex bussar - dock inte sexbussar – till nämnda resmål. Och nix, vi har inte prisdumpat. Tror t.o.m att vi var några tior dyrare.

Detta att rapportera så här långt om stadens resekrig som de startade härommånaden. Slaget om tranorna är klart. Tack för god match.