Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, maj 27, 2008

Orgasmskola

Gissa hur många träffar jag kommer att få på den här sidan från Google? Du undrar säkert också varför jag sätter en sån här sexistisk rubrik?

Jo, när jag och kompis Norrmannen seglade ner min båt häromveckan till sommarparkeringen, så tog vi natthamn vid Dalarö gästhamn i Stockholms skärgård.

Vi tog en lov i den lilla fina och gemytliga byn och vad skådade plötsligt våra nordiska ögon? Jo minsann, följande lapp var uppsatt på byns centrala anslagstavla. Priset kom inte med på bilden, men det var om jag minns rätt 3.900 kr.


Kan man dra några slutsatser av detta? Är alla män på Dalarö fiskargubbar som är ute och drar nät och bara somnar på sofflocket när de kommer hem? Är alla män på Dalarö rika knösusar som festar på egen hand vid Stureplan?

Vi blev så konfunderade, Norrmannen och jag, att vi omedelbart låste in oss i båten och avseglade tidigt nästa morgon från denna skrämmande miljö.

Fast vi behövde nog inte vara så oroliga. Med tanke på kursdatumen så var byns alla kvinnor redan färdigutbildade och behövde således nog inte desperat leta efter stiliga herrar i gästande båtar.