Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, september 02, 2008

KO-anmälan

Läste idag i Sveriges största morgontidning – DN – att en AIK-supporter har anmält sitt eget favvislag till Konsumentombudsmannen för falsk marknadsföring.

Han anser att AIK lovar för mycket framgång i sin marknadsföring. Framgång som de aldrig levererar.

Har någon anmält något kollektivtrafikföretag i landet? Kanske dags att sänka reseavgifterna nu i höst då kvällspressen ”utlovar” kaos i Stockholms kollektivtrafik pga förarbrist.

Känns lite konstigt, först strejkar man och får sina 700 spänn i påslag plus lite annat, men ingen nämner en stavelse om att det vankas förarbrist. Sedan på två röda sekunder, ropar arbetsgivaren på förarbrist. Var kom den ifrån lite sådär plötsligt?

Om det plötsligt nu råder förarbrist så borde ju både arbetsgivare och fack ha kunnat listat ut det för längesen.

Då hade det väl t.ex varit bättre att kräva högre lön pga kommande högre efterfrågan än att det är jobbigt att jobba?

Jag tycker vi kollektivt KO-anmäler hela Sverige. Det är ingen ordning på någonting.