Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, juni 07, 2010

Big mistake

Hur i all världen kunde jag, efter 15 månaders regelbunden träning på gym, någonsin kunnat tro att jag ens var hyggligt bra tränad och i hyggligt bra form? Hur i all världen kunde jag inbilla mig det?

Har nyss hemkommit från en timmes ren tortyr med min tränare Tommy. Jag fattar inte hur han kunde hitta de muskler som uppenbarligen inte fått sig en duvning under senaste året.

Han körde slut på mig totalt. Redan efter 35 minuter insåg jag att döden var ett rätt trevligt alternativ just då.

Men jag kämpade på i ytterligare 30 minuter och nu när jag är nyduschad och åter på arbetsplatsen med en kopp nybryggt kaffe framför mig, så känner jag mig så oerhört nöjd med mig själv.

Trots smärtan så ger bra träning med en bra tränare så fantastiskt mycket mer än bara starkare muskler.