Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, juli 20, 2012

Knitted Piece

Igår kväll samlades hela medlemskåren i kulturföreningen upa, KulturRallyt,dvs jag och hustrun,vid Confidencen som ligger vid Ulriksdals Slott. Där beskådade vi Cirkus Cirkörs föreställning Knitted Piece. Innan föreställningen valde en av oss ett glas vin och den andra valde en hyggligt stor chokladbakelse.Sedan bänkade vi oss inne i den smått fantastiska Confidencen för att se föreställningen.

Om Cirkus Cirkör finns bara en sak att säga. Har du inte sett någon av deras föreställningar så har du missat något fantastiskt. Du kan lägga ihop samtlig pjäser på Dramaten, Stadsteatern (med några undantag) samt alla Hamiltonfimer, du kommer kommer ändå inte upp i samma upplevelsekoefficient som att se en Cirkus Cirkörföreställning.

Så är det bara. Punkt.