Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, juli 02, 2012

Out of office. Eller nästan i alla fall

Minisemester några dagar.Men man vill ju ändå ha koll liksom, och vara stöd till kollegan Eva som sköter bizznizen på kontoret. Men sommarfilialen är ju inte så pjåkig, så jag klagar inte på det.
Däremot klagar jag på vår vattenpump till vår borrade brunn. Den som mor och far fixade för snart 30 år sedan. Nu har något pajat.

 Hade en VVS:are här och kollade, men han gav upp efter två timmar och var tvungen att ringa in förstärkning som kommer först i morgon. Troligen måste typ 90 meter slang lyftas upp för att byta någon manick som sitter längst ner.

Så tillsvidare back to basic, vattendunkar som kan fyllas hos snäll granne.

 Det verkar enklare att jobba istället för att ha semester.