Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, november 02, 2012

Inte nu igen

Har bussbranschen och närliggande branscher inte kommit längre i år heller? Jag skrev redan förra året om någon b-busstillverkare som ville locka bussköpare med en annons med en sexig tjej med sug i blicken och en buss i handen. Jag blev inte lockad, bara förbannad.

Den annonsen har ännu inte dykt upp i bussblaskorna, förhoppningsvis läste de min blogg.

Men nu kommer istället en annons i en busstidning från ett annat företag som fortfarande lever kvar i Jurassic-tidsåldern. Jag tror de är ett spritvaruhus i Danmark eller Tyskland.

Bilden lockar till många frågor. Var hittar man en sån Tomte? Hemma hos oss har det i alla tider kommit gamla gubbar med skägg. Fullt påpälsade för det är ju kallt ute vid den årstiden. Den här tjusiga tjejen, kommer hon trots allt inte att frysa om lilla magen? Man blir allt lite orolig för hennes hälsa.

Allvarligt talat, den här typen av annonser gör man bara inte 2012, man gör det inte. Enligt min bedömning så måste den ha gjorts av en panikslagen gubbsjuk företagsägare som inte har koll på någonting och som känner att han måste göra vadsomhelst för att locka kunder. Till och med officiellt erbjuda mutor. Vet inte om du kan läsa texten i annonsen, men de erbjuder att skicka "presentkort" i form av voucher till de chaufförer som styr sin last till företaget.

Vet inte vad annonstjejen syftar till, med lite fantasi kan man ju tänka sig att "presentkortet" innebär en liten enskild stund tillsammans med flickan som berättar vad som finns i företagets sortiment. Eller kanske "presentkortet" bara berättigar till tre flak gratis starköl, vad vet väl jag. Usch och fy, hoppas även du bojkottar det här företaget.


Men jag vill ju trots allt inte vara sämre jag, här ska du få se på hud från Familjen Mean Machines. En dagsfärsk bild från morgonens gympass. Vi blir j----igt irriterade på dåliga och förödmjukande annonser typ den jag visar här ovanför. Vi tror stenhårt på att vi nu kommer att få fler kunder som uppskattar ren naturlig skönhet, hud utan skönhetspreparat och en naturlig kraft.