Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, november 19, 2012

KulturRallyt

Fullt helgprogram för KulturRallyt, den ideella föreningen för kulturupplevelser. Upa, är väl bäst att tillägga.

Ansvarig för lördagens program var undertecknad. Succé är väl det ord som närmast ligger till hands.

Föreningen besökte nämligen Scandinavian Boat Show i Gustavsberg. En segelbåtsmässa där många fina båtar både kunde beskådas och skärskådas.

Evenemanget får 9 poäng av 10 möjliga.

På söndagen hade jag fråntagits evenemangsansvaret och då blev det istället ett besök på Dramaten där vi tittade på den här föreställningen:


Pjäsen handlade om en företagskonferens, där alla deltagare bara sa repliker som barn säger dem, fast på ett vuxet språk. En riktigt kul pjäs som dock inte satte några djupare spår i själen. Jag ger stycket sju poäng av tio möjliga.

Lite info om kulturföreningen KulturRallyt: En exklusiv ideell icke vinstdrivande förening som har som uppgift att utveckla kulturintresset för medlemmarna. Vi samlas mellan 5-10 gånger per säsong, besöker något kulturevenemang samt oftast intar någon form av måltid tillsammans.

Inträdeskraven är högt satta för att garantera medlemskvaliteten: Man måste vara gift med Göran Demnert. Det är i stort sett enda kravet.

Jag kan meddela att det för närvarande är lång kö för medlemsskap.