Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, mars 06, 2015

God morgon alla gullisar

Åh, äntligen får man gå upp till en skön dag. Efter en sån där jättemysig frukost med flingor, juice och leverpastejmackor med gurka på så känner jag mig alltid så avslappnad. Liksom redo!!!!!

När jag slappat lite efter frullen började jag med att raka mig med det här sjuuukt sköna rakgelet. Gel ger en skönare känsla än lödder. Det tycker i alla fall jag!!!! Det liksom gör huden jättemjuk innan man tar bort de där fula skäggstråna.


Och sen bara måste, alltså måste man lägga på ett lager av det här supersköna. Den gör underverk. Jag lovar!!!!!!


Nu känner jag mig redo att om några timmar gå till gymmet och träna lite. Guuud va kul det ska bli!!!!!

Tror jag ska köra rumpträningsprogrammet idag. En fin rumpa är viktigt. Jätteviktigt om man ska cykla sjuuuukt långt. Som JAG ska göra!!!!!!!

Berättar mer sen. Tjingeling!!!!