Jag - Göran Demnert - äger och driver StockholmsBuss AB sedan maj -89 och SällskapsResor AB sedan feb -05. Har bloggat sedan 2006. Många funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2014. Har sedan dess cyklat Vätternrundan 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018. Mälaren Runt 2014, 2015 och 2016. Har också cyklat ett antal mindre motionslopp.

Har även cyklat från Malmö till Paris 2015, 2016, 2017 och 2018 med Team Rynkeby och ska göra det även 2019.

Gjorde min första Halva Ironman i Pula, Kroatien i september 2016. Gick åt h-e, men var kul ändå. Ett nytt försök i Zell-am-See i augusti 2017. Gick åt fanders en gång till. Nytt försök i Ruegen i september 2018. Äntligen lyckades jag komma i mål.

tisdag, september 13, 2016

Race day -5

Nu börjar nedräkningen, nu är vi (jag) inne i självaste race week. Låter mycket coolare på engelska än att skriva rejsvecka. Håll med om det.

I går på eftermiddagen brände det till lite i magen. Pula publicerade startlistan. Det är så kittlande häftigt så jag dånar bara jag läser den. Jag känner mig som en femårig Göran som väntar på jultomten.


Klicka på bilden och den blir större. Fast sånt vet du ju såklart

Min age-group är inte så stor, men jäklar vad coolt det känns att "tävla" mot gubbar från Slovenien, Tyskland, Frankrike, Italien och Österrike. And from Sweden, Mr GORAAAAN DEMNEEEEERT.

Ser nu att jag anmält att jag tävlar för Fredrikshof som klubb. Jösses, nu ökade pressen lite till, nu får jag ju inte göra bort mig.

Fan, jag får ståpäls bara jag tänker på tävlingen. Och blir såklart ännu nervösare. Tur att jag kan luta mig mot två Team Rynkebytjejer som jag cyklat med till Paris och som också kör den här tävlingen.

Stina cyklade jag med 2015 och Elin både 2015 och 2016. De kör i age-group 25-29. Rutinerade tjejer, båda två körde bl.a Kalmar Ironman förra året och har gjort en del rejält tuffa lopp nu i sommar. Elin sprang t.ex Ultravasan 9 mil häromveckan.


 Målgången sker i det här "colosseumet". Häftigt va?

Förutom att jag nu blivit ännu mer nervös har jag gjort två saker häromdagen.

1/ Anmält mig till säsongens sista tävling för mig, Hässelbyloppet. En mil ska springas.

2/ För att starta tävlingssäsongen 2017 passade jag på att anmäla mig till Tunnel Run 25 mars. Ett invigningslopp i nya Citytunneln innan de öppnar för trafik. 8 km ska det springas den gången.

Min hälsa känns idag mycket bättre än i går, tackar som frågar, och förhoppningsvis sämre än i morgon, om man säger så. Så jag är försiktigtvis positiv att jag är helt tävlingsklar om nån dag eller två. Eller tre.

Hursomhelst tänker jag bara vila resten av veckan men framåt fredag skaka liv i kroppen igen med lite testsim i havet, nån kortare lugn löptur och såklart en cykelrunda för att testa hyrcykeln.

Cha, hörs i morrn.