Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, mars 12, 2007

Helgsammanfattning

TV
Inte mycket jag tittat på den här helgen, men schlagerfestivalen får man ju inte missa. Här kommer en kort beskrivning för dig som inte såg den:

Låt 1: Jag missade den
Låt 2-8: gäsp
Låt 9: Sarah Dawn Finer. Tror det är dags att initiera ytterligare en fanclub.
Låt 10: The Ark. Okey då, om vi ändå måste skicka något bidrag.

Kvällens bästa var mammas smörgåstårta.

TV och bussar
Varje gång det sänds något underhållningsprogram i TV med publik så ramlar det in förfrågningar från produktionsbolaget om s.k. publikbussar till inspelningarna.

Vad jag inte förstår är hur en del bussbolag i huvudstaden blir alldeles till sig i trasorna och är beredda att köra för nästan noll och ingenting. Varför? Bussbolagets namn står ju inte ens i tablån som rinner undan lika fort som ett vattenfall i slutet av programmet!

Jag tror inte det handlar om pengar, jag tror egot är viktigast. Att kunna berätta för vänner och kollegor "-äh du vet, vi kör ju publiken till den här populära serien, Jag är dummare än Du". Dom ville jobba med ett bra bussbolag." Oftast med tillägget "-De betalar faktiskt riktigt bra".

Om du hör den där sista repliken kan du vara säker på att bussbolaget alldeles på egen hand gett ett riktigt äkta skitpris som inget annat bussbolag är i närheten av.

För övrigt är jag på dåligt humör idag!