Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, mars 15, 2007

Sensationella avslöjanden

Idag klippte jag definitivt kopplingen till 1/12 2006. Det var en smärtans dag. Jag hjälpte min dotter att flytta och eftersom det var minst den 380:e gången eller så, så var humöret inte riktigt på topp.

Min uppgift var att köra flyttbilen och att bära möbler. Det första jag gör, när jag bara lätt irriterad sliter upp bakdörren, är att få vänstra tummen i kläm med resultatet blånagel längst in vid nagelbandet. Efter det bar jag bara blommor i ren protest.

Idag klippte jag alltså bort den sista lilla blåa biten. Det tog således 104 dagar för Göran Demnerts vänstra tumnagel att helt bytas ut. Detta tycker jag att du ska notera som jämförelse med att det tar ca 5 nagelbyten innan en svensk får en spansk legitimation. Faktiskt värt att tänka på.

Och så det alla väntar på. Avslöjandet om vilket håll bussen kör åt. Du vet det jag frågade om för några veckor sedan och som en hel hoper dagisbarn svarade på direkt och utan att tveka. Men det gjorde inte du heller va? Egentligen.

Svaret är att bussen kör åt vänster. Varför då, fick barnen också svara på. ”-För att det syns inga dörrar såklart”, ropade de i kör.

Ni som inte skrek ut svaret inom de första 10 sekunderna går nu och tar en fika och begrundar varför solen alltid lyser på de goda.

Min anledning för en fika med tillhörande kaloribomb är att fira ännu ett hyggligt stort kundavtal vi gjort idag. Det rullar på, som man säger.