Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, mars 28, 2007

Jag har blivit för gammal

Kommer du ihåg mina onsdagsträningspass med min dotter? Idag fick jag inte följa med. Hon säger att jag är för långsam och kan inte hänga med i hennes tempo.

Dock har hon ändå beslutat att framöver ägna någon morgontimma varje vecka med att tvinga ut mig på en timmes löpning. Bara för att hon vill att jag ska leva lite längre. Jag blir rörd till tårar.

Det smärtsamma i det här är att nu känns det inte längre som positiv och kul friskvård utan som livsuppehållande äldrevård. Bara den tanken gör mig sju år äldre i onödan.

De som har barn VAB:ar, jag tror jag ska VAMS:a mig. Det betyder Vård Av Mig Själv.