Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, mars 09, 2007

Pre-summer

Det blev lite omröring i grytan trots allt efter BR:s debacel i mediafrågan, dvs vägra en fristående journalist tillträde till ett BR-arrangemang.

BR borde, istället för att plötsligt till alla medlemmar ropa att arrangemanget är fullbelagt, "göra en pudel" dvs offentliggöra att det hela är ett missförstånd och att journalisten självklart är välkommen att bevaka tillställningen.

Sker inte det bör varje enskild medlem ta ett övervägande om varför vi ens behöver en odemokratisk organisation som BR. Det är trots allt både dina och mina pengar som betalar organisationen.

Men idag ski.. eeh, struntar jag i BR. Idag ska jag göra ett kundbesök. Okey då, gå på båtmässan om det ska vara så himla noga med ordvalet.

Kännner att jag måste utnyttja fördelarna med att vara medlem i Stockholms Handelskammare och dessutom måste jag ju på något sätt verifiera varför jag är med i nämnda organisation. En av fördelarna är nämligen fria inträden till Stockholmsmässan.

Tänk när revisorn kommer hit och ställer jobbiga frågor typ
”- Jaha Göran, och varför tycker du att du ska betala nästan 6 tusen om året för att vara med i Stockholms Handelskammare, för såvitt jag kan bedöma så utnyttjar du icke dess tjänster!? Vänligen förklara det för mig Göran.”

Det gäller att vara förberedd på allt när revisorn kommer.

Blev för övrigt lite orolig idag när jag läste DN:s ekonomibilaga. Där står att Pappas flickor är på väg att ta över resp ”Daddys” företag. Och jag som har en dotter anställd! Kanske jag borde vara på kontoret och bevaka vad som händer här istället.

Men du, nu kom jag på en bättre idé. Jag bjuder in några journalister till kontoret som kan bevaka och berätta för mig vad som händer. Så kan jag göra roligare saker under tiden. Fiffigt, eller hur?!