Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, maj 08, 2007

Aj aj aj

Skadad. Kan knappt gå. Har nu en krycka som jag stödjer mig på. Mina medarbetare höll på att skratta läpparna av sig när jag anlände till jobbet idag.

Anledningen till min skada är att jag spelade dubbeltennis i går kväll och sträckte högervaden nåt-så-in-i-he… Eller om det nu var en sena som gick av eller fick en bristning. Jag vet inte, jag är inte läkare, jag vet bara att det gör ONT.

Var till och med tvungen att bryta matchen. Trist eftersom jag och min partner ledde stort och jag spelade bättre än vad jag gjort på flera månader.

Nu får min ”gräddfilsförsäkring” bekänna färg, för det här måste läkarundersökas au de bums. Herregud, jag har ju en viktig tennisfajt på söndag kväll och då måste jag vara återställd.