Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, maj 14, 2007

Upprörd

Jag är upprörd över alla som är upprörda. Alltså de som säger att nu ska Eurovision Song Contest bojkottas.

Det var ju bara Ukraina som spårade ur totalt med sin Plåtnicklas i glasögon. Resten var ju i alla fall musik.

Att då uppröras över att Sverige inte kom bättre än 18:e är väl inget att uppröras över. Själv trodde jag stenhårt på en 12:e plats. Det är tydligen öststaterna som tycker det här är jättekul och därmed ringer in sina musiksmaker till skillnad från den blaserade västvärldens proffstyckare, dvs du och jag.

Herregud, vi har ju ändå avlat fram ABBA, Roxette och Björn Skifs, så det är klart att vi är upprörda och ska väl verkligen inte behöva ringa och rösta.

Själv blev jag mest upprörd över att jag i familjen Demnerts interna jury plötsligt blev diskvalificerad och fråntagen rätten att avge röstpoäng. Jag blev kallad både sexistisk och mansgris.

Jag gav nämligenen bonuspoäng för ursnygg mage till hon som hade en genomskinlig kroppsstrumpa och ett par brallor som hängde på trekvart flera decimeter nedanför naveln. En oförsiktig rörelse och brallorna hade hasat ner till knävecken. Klart flickan skulle ha en bonuspoäng, halva världen satt ju och väntade på den där oförsiktiga rörelsen.

Jag håller med, i år var det en ovanligt grinig och orättvis jury.