Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, juni 05, 2007

Karin

Idag ska jag träffa Karin igen. Vi har ett förhållande sedan några veckor, men inte riktigt som du bergis tror att det är.

Vårt förhållande är rent yrkesmässigt. För Karin är jag bara ett svettigt faktureringsunderlag, ingenting annat.

Hon pinar mig en gång i veckan, eller snarare min högra vad, under sådär 45 minuter. Sedan får jag hemläxa och ska göra tåhävning på höger fot varje dag, 4 gånger tio hävningar.

Det är så man bygger upp den skadade vaden igen. Jag får fortfarande inte spela tennis vilket är förödande eftersom jag varje dag kollar TV och Öppna Franska. Det är alltså tennis och inte ett bakprogram med Laila.

Att se tennis på TV genererar en sån oerhörd lust att själv lira så det är rent självplågeri att se på TV-matcherna.

Jag funderar på att vända lite papper på kontoret istället. Eller kolla på seglingarna i TV 8.

Om jag tittar mycket på TV? Näe, inte då.