Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, juni 18, 2009

Oj, vi brinner

Igår var jag så inne i mig själv och min tennis att jag missade DEN STORA NYHETEN. Du har väl tagit del av den va?

I branschens bästa tidning, Tidningen Bussbranschen, är vi i senaste utgåvan av den kvalitetsblaskan HÖGST UPP på Heta listan eller Strecket som den heter. Borta är konkurrenter, borta är Anna Grönlund, vi är DÄÄÄÄÄR.

Vi är nu så heta så vi brinner. Måste snart kyla ner oss med semestrar. Eller snarare bör telefonväxeln kylas ner. Det är nämligen fler än redaktör Bjarne som gillar katalogen så då är det väl korrekt att vi ligger där vi ligger. Kan man eventuellt lite anspråkslöst tycka.

Nu får vi nog prestationsångest inför nästa katalogutgåva, men vi kommer att kämpa. Tack snälla Bjarne, nu är vi extra taggade