Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, juni 08, 2009

Politiskt oberoende vs Money talks

Ja, det är inte lätt att veta. Jag väljer rubrikens förstnämnda. Liksom lite mer PK (politiskt korrekt). Det anses ju lite fult att vilja förvärva intäkter medelst hårt arbete.
Ursäkta min lilla utvikning, men det jag vill säga är att vi diskriminerar inga kunder oavsett politisk inriktning, hudfärg eller kön. För oss är KUNDEN viktigast.

I det här fallet, ja du ser ju själv på bilden vem kunden var, så utrustade vi till och med chauffören med en röd slips.
Så här har vi alltså kört omkring några dagar med Mona Sahlin och några av hennes partikamrater på en miniturné inför valet igår. Som sagt, politiskt oberoende är bäst för affärerna.

Hur jag röstade? Kollade först hur mycket det blå laget resp det röda laget har bokat bussar hos oss, sedan fattade jag mitt beslut.