Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, februari 03, 2010

Fel image och lite om illojalitet

Det finns de som tror att jag bara lallar runt, lirar taskig tennis, lyssnar på rock´n´roll och försöker få en kropp som Arnold S.

Fel, fel, fel.

Igår var jag t.ex synnerligen seriös och besökte en mycket värdefull och mångårig kund. Ja, inte så att själva kunden var lastgammal utan vi har samarbetat en hel del år.

På mötet fick jag bl.a reda på att det i denna stad finns ett bussbolag som har affärsidén att försöka ta över kunder som de kör som inlejda av andra bussbolag. Bla ville de att just denna vår kund, som jag alltså besökte, skulle boka bussar direkt av dem i stället för hos oss.

Har svårt att tro att något företag, oavsett bransch, vill att en samarbetspartner ska hugga en i ryggen och göra allt för att värva dess kunder. Eller har jag fel? Är det jag som är gammalmodig? Lojalitet mot en uppdragsgivare, upphörde det vid sekelskiftet?

Nåväl, om du vill veta vilket bussbolag det gäller så ska jag gärna berätta det om du hör av dig till mig.