Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, februari 04, 2010

Prominenta gäster gav beröm

Oups, plötsligt visade det sig att vi fick ett helt gäng med viktiga människor ombord på ett av våra uppdrag. Inte vilka människor som helst, utan riktiga tungviktare i vår bransch.

Ännu roligare blev det ju när jag fick följande mail från bussbranschens Förbundsdirektör Anna Grönlund:

"Resan gick fantastiskt, alla resenärer konstaterade att ”bussen är ju för sjutton bättre än tåget”.

Värdar för konferensen, Besöksnäringens Ledarforum, var organisationerna Svensk Turism och SHR, med företrädare som SHRs VD Mats Hulth, tillika styrelseledamot i Banverket samt Ulf Adelsson, ordförande i SHR och ordförande i SJ :-).

Mötet var en årlig samling för beslutsfattare inom turistnäring – transporter, hotell, restauranger, destinationer, turistbyråer, campingvärdar, skidanläggningar, regeringen, statliga verk m m.

Dina förare från StockholmsBuss körde fantastiskt bra, det var ett rent nöje att resa med er trots det usla vädret.

Och vi från bussnäringen fick under konferensen positiva besked kring kommande proposition kring En ny kollektivtrafiklag av regeringen och vittnesmål från flera deltagare om bussens betydelse för att turistmål över hela landet ska kunna nås av fler än bilister."

Mmm, joru, såattsäga, äschdå, vi gör ju bara så gott vi kan. Särskilt stolt är jag över det näst sista stycket i Annas mail.