Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, februari 18, 2013

Nu är jag proppmätt

Idag har jag å tjänstens vägnar besökt ett slags kulturevenemang, nämligen en filmvisning hos fotografen och filmaren Anders Hanser i Stockholm.

Först en 50 minuter lång dokumentärfilm om hans vän Ralph Lundsten. Vem är det, kanske du frågar dig. Jo, det är han som "uppfann" den elektroniska musiken. Föreslår en snabb Googleslagning så blir du helt uppdaterad på denna fantastiska man.


Filmen var helt igenom en fantastisk beskrivning av en något udda men superhärlig människa. Han satt för övrigt alldeles framför mig i den lilla salongen.

Sedan blev det lite pausmingel och sedan visades ett bildspel om vår skärgård sett över alla årstider och med musik av Ralph Lundsten.

Det blev alltså två olika fotoevenemang på två dagar. Personligt rekord. Nu är jag proppmätt på kultur.