Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, februari 16, 2013

Oj, vad bra. Det här måste du se

Brukar inte blogga på lördagar men här krävs undantag. Idag har vår lilla förening KulturRallyt haft möte. Det har jag nog inte nämnt, förra lördagen hade vi möte på Millesgården och tittade på "Målare i Normandie, underbara impressionister".  Mellan dig och mig, den var lika urtrist som den låter.

I dag var vi på fotografiska museet och tittade på den här utställningen:


Den däremot, jävlar i min lilla låda. En helt igenom fantastisk utställning med otroliga bilder av denne David LaChapelle. Kan inte beskrivas, du måste se den om du så bara är det minsta lilla intresserad av foto och fotokonst. 

När vi skådat klart landade vi i museets restaurang och intog en förtjusande god räksallad med en lika förtjusande utsikt över Stockholm. När den saken var klar inköpte vi några smarriga bakverk och åkte hem till min förtjusande åldriga mor för eftermiddagsfika. Det blev mycket förtjusande denna grådaskiga lördag. Måste betyda att jag är på gott humör.