Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, februari 15, 2013

Så himla romantiskt

Alla Hjärtans Dag. Kräver en insats utöver det vanliga från oss män. Vete tusan varför, men så är det.

Ringde hustrun och krävde att hon skulle vara hemma kl 1700. Inget annat avslöjades. Då startade vi en Mystery Tour, dvs dottern körde mig och hustrun till en hemlig restaurang. Spänningen i bilen var olidlig för hustrun hade gissat att det var restaurangmiddag på G, men inte vilken krog.

Turen slutade här, vid Cedergrenska Tornet i Stocksund.


Vi tog därmed romantiken till nya höjder.


En superb middag till fördelaktigt pris inklusive tillhörande vinpaket och utspridda rosenblad på bordet gjorde susen. För att inte säga succé.  Jag får fortsätta som make ännu ett år.