Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, februari 04, 2013

Vårkänslor

Det spritter i kroppen, solen lyser, det är varmt i lä och snön smälter så vackert på taken. Det är vår, mina damer och herrar. I alla fall om man tänker positivt. Väldigt positivt.


Jag tror helt säkert att de positiva vårkänslorna gav mig en boost i rätt riktning i gårdagkvällens tennismatch. 0-5 i första set. (I det här seriespelet går seten till 5 istället för 6). Men så tänkte jag väldigt positivt, "-äsch, kan han vinna med 5-0 kan väl jag det också". Varpå alla mina slag sitter exakt som jag tänker mig och jag vinner helt sanslöst andra set med 5-0. Det är positiv thinking i sin prydno det.

Det blir nog ledordet den här veckan, Positiv Thinking. Mitt kontor ska nämligen genomgå en Total Make Over som man så käckt uttrycker det på svengelska. Vi ska göra det själva utan hantverkare. Måla väggar och tak och lägga nytt golv är vad som står på programmet. Plus sedvanligt kontorsarbete i något hörn där ett mindre skrivbord får plats. Det blir en jobbig vecka.