Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, augusti 17, 2007

Den där nyanställde

Efter avmönstring efter 10 seglingsdagar hade jag igår ett möte med Elsa, vovven som på måndag börjar sitt jobb som friskvårdsansvarig. Jag tänkte jag skulle dra lite regler, målsättning och lite sånt.

Men ett problem uppstod rätt omgående. Hon hade väldigt svårt att sitta still, lyssna, och engagera sig i vårt samtal. Jag misstänker att hon möjligen lider av ADHD, dvs hon är överallt och ingenstans. Samtidigt.

Dessutom tror jag inte hon har förstått att hon har vallhundsgener från Australien i sig. Hon tycks tro att hennes livslinje går tillbaka till någon sällsynt artvariant av Pirayasläktet som äter människofingrar och människofötter.

Jag hoppas att du kan ringa till vårt kontor nästa vecka. Jag har personligen otäcka föraningar att hon, istället för att få oss i form, tuggar i sig telefonledningar, växelkablar samt modemkopplingar. Plus ett och annat finger på övriga anställda.

Når du oss inte, sänd röksignaler. Eller skriv ett brev.