Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, februari 05, 2009

Aldrig riktigt glad

Inte får man vara glad för jämnan inte. Igår gjorde vi klart med en ny stor kund och dessutom skulle jag iväg för att fira Per Broströms 50-årsdag. Men inte då. Istället fick vi åka till akuten med hustrun som hade magsmärtor.

Vi for iväg kl 18 och kom hem igen kl 24. Vänta på sköterska, vänta på läkare, genomgå undersökning och analys, vänta på röntgentid, vänta på resultatet, vänta på sköterska igen, och slutligen vänta på läkare igen. Sånt tar sin lilla tid.

Men slutet gott, allting gott, hustrun är nu i stort sett återställd i ursprungligt skick.

En sak tycker jag nog var lite märkligt på denna kirurgakut. Bara tjejtidningar. Jag lusläste i brist på annat två nummer av Amelia, ett nummer av Tara från hösten 2007 samt ett nummer av tidningen Solo. Då menar jag lusläste. Jag läste allt, varenda artikel. Man hinner det på 5 timmar.

Jag har nu läst det mesta om varför brösten hänger och dänger när man blir äldre mot att de uppnosigt leker tittut när man är yngre. Jag har läst om celluiter och att man inte ska vara orolig att sexlusten försvinner på ålderns höst. Jag har läst varför morrhåren växer på överläppen och jag har läst om alla slag av underlivsproblem.

Jag har också lärt mig att pumps är jättesexigt att ha på sig, och jag har läst listan över vilka yrkesgrupper där männen anses som sexigast. Nix, bussförare eller bussföretagare fanns inte med på den listan. Jag får göra en egen. Kanske kan publiceras på Bussbranschens Riksförbunds websida så det blir lite drag där.

Rekommendation till mina kvinnliga läsare: Amelia är skit, Tara är läsbar med många käcka tips, Solo kan du lämna till din fjortonåriga dotter, det är den tidningens nivå.

När vi gick fick jag se förstasidan på gratistidningen ”Stockholm City” som låg och drällde. Den tidningen startade igår ”Stora onaniskolan”. Kan du fatta? Jag är glad att jag inte hann läsa den.

Läste i hustidningen DN idag att de enda tidningar som tappar upplaga är Aftonbladet och Expressen. Bra svenska folket, ni lär er. Såna skittidningar skall icke köpas eller ens läsas.

Jag listar nu några trovärdiga blaskor som du kan läsa utan att bli lurad: DN, Dagens Industri, Tidningen Bussbranschen och den månatliga skriften StockholmsBuss-Nytt. Godkända är även Vi Båtägare, På Kryss och Digital Foto.

Ha en bra dag!