Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, februari 09, 2009

Bussbranschen är diskvalificerad

Skandalen är ett faktum, Bussbranschens samtliga röstpoäng som gav det resultat som jag redovisade i mitt förra inlägg är bortplockade av tävlingsledningen.

Det visade sig att en övernitisk person bosatt i Sveriges södra del anmälde vårt röstresultat för jäv. Ungefär vad man kan vänta sig av en Rögleanhängare. Bara för att det går taskigt för hockeylaget så måste nu hela bussbranschen kollektivt lida. Solidaritet är tydligen dagens ledord.

Christer Björkman med anhang har nu blixtsammanträtt och gett mig rött kort fram till nästa lördag kl 20:00.
Det var min relation till, och inte med, Caroline som fällde avgörandet. Jag är ledsen alla boys and girls i bussbranschen, vi får komma igen nästa vecka. Då ska jag inte avslöja min relation med, eller till, de artisterna. Avstår jag från det blir bussbranschen en maktfaktor på lördag.