Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, februari 12, 2009

Orättvist

Jag har ju lovat att inte nämna hennes blogg på min blogg, du vet den där unga blondinens blogg. Nu kommer jag rätt fiffigt runt min egen regel genom att kalla henne BB, då fattar du va?

Du som är lite äldre, och inte hänger med, ska dock inte tro att jag menar den på sin tid så vansinnigt läckra Birgitte Bardot. Jag visar en bild på henne för er som inte är tillräckligt gamla för att veta. Med hänvisning till en tidigare blogg jag skrivit så är detta ett praktexpempel på kvinnlig "tittut-ålder".
Åter till ordningen. BB, alltså inte den läckra, mailade ju ut att hon ville ha skidkläder till henne själv och sina kompisar i utbyte mot att nämnas i hennes blogg. Vet inte hur det gick med den saken eftersom min egen regel säger att jag inte får läsa BB:s blogg.

Häromdagen prövade jag själv i det lite mindre formatet att tigga skidkläder till min Österrikeresa mot lite rabatt på någon resa. Utfall: noll förslag. Inte ens ett brev från KO, vilket i alla fall BB fick.

Så jag fick helt enkelt köra snålrejset och köpa skidgrejer själv. Du ser dom här, men eftersom jag inte blev sponsrad så hade jag bara råd med handskar på rea. Jag har för säkerhets skull på mediavis ”blurrat” bort varumärket. Rätt ska vara rätt. Ingen gratisreklam här inte.