Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, februari 06, 2009

Sviket löfte

Erkänner. Utan omsvep. Jag hade lovat mig själv att aldrig mer nämna BlondinBella på den här bloggen. Men även den bästa karl kan ändra sig. Det är det jag gör nu.

BlondinBellas blogg kommer nu enligt uppgift att granskas av KO. För andra gången. Det visar sig att hon har ett bolag som heter BlondinBella AB vars VD är hennes pojkvän som driver en liknande småpojksblogg.

Hon har nu via sitt bolag skickat ut tiggarmail till diverse klädföretag för att få gratis skidkläder till henne, hennes pojkvän samt deras två kompisar. I gengäld skulle hon skriva om dessa kläder och garantera typ 1,5 miljoner klick på klädföretagets länk som skulle finnas på hennes blogg.

Så får man tydligen inte göra enligt KO. Dessutom går hon ut med att hon har 1,5 miljoner besökare, men det verkliga antalet ligger runt 800 tusen enligt KO. Falsk marknadsföring.

Jag tycker mer och mer illa om hela denna BlondinBellaföreteelsen. Känns billigt och sniket och tillgjort, men det har jag ju redan skrivit om tidigare.

Det här var det sista jag kommer att skriva om Blondiebruden. Jag lovar.

Men du, själv ska jag som vanligt till Österrike på sportlovet. Mina skidkläder börjar närma sig sådär 5-6 år, så jag skulle verkligen behöva nya. Någon? Kanske mot lite rabatt på en resa?