Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, februari 14, 2009

Röstningen klar

Melodifestival även denna vecka. Trots mitt röda kort förra veckan kvarstår jag som bussbranschens inofficiella musikrecensent och hopsamlare av branschens röster i dagens stora TV-händelse.

Efter första genomlyssningen hade branschen inkommit med rösterna till mig och de fem bidragen klara. Precis när jag skulle ringa Christer Björkman för att meddela detta inkommer lite förvånande 845 röster på Amy Diamond. Jag menar i den här gubbiga branschen är en sådan mängd röster på flickan Amy en klar ögonbrynshöjare.

Det visade sig att alla dessa sistaminutenröster kom från Daniel Olsson i Ljungskile. Han har därmed ensam bidragit med nästan sju tusen kronor till Radiohjälpen eller nåt annat behjärtansvärt. Heder åt Daniel. Men hans musiksmak är inget vi övriga i bussbranschen känner oss stolta över.

Jag har nu glädjen och förmånen att avslöja den svenska bussbranchens slutgiltiga röst i denna deltävling, vår gemensamma röst går till skånes egen.............
....................... M Å N S Z E L M E R L Ö Ö Ö Ö V.

PS: Du Michael, jag skickar ner en låda av vårt marknadsföringsmaterial, nu när vi ska etablera oss i Skåne under namnet RögleBuss AB. Du lovade ju att hjälpa oss om jag fixade lite med rösträkningen. Tänkte också bara säga att Rögle är bästa gänget även om det är svårt att tro när man kollar serietabellen. Så jag kanske trots allt har fel.