Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, september 12, 2007

Sexskandal skakar bussbranschen

Så kul det vore att läsa en sån rubrik på löpet från Sveriges i särklass sämsta tidning, Expressen.

Tänk att då inne i tidningen få läsa om senaste förbundsmötet:

Efter en stundom hetsig debatt, med osedvanligt många frispråkiga talare, om bussbranschens framtid, vankades middag på Hotell Zanzibar i Barcelona. Ett av många hetsiga diskussionsämnen var om det var rimligt att på medlemmarnas bekostnad ha ett förbundsmöte i Spanien och inte i Stockholm.

Enligt obekräftade uppgifter flödade spriten under den kommande middagen och klockan tre på natten sågs bussbranschens nya Leading Lady Anna Grönlund förvånansvärt lättklädd i hotellkorridoren tillsammans med nye ordföranden Anders Lundström, BussLink.

”-Vi har bara ett förtroligt samtal” var hennes enda kommentar innan hon låste in sig på toaletten för att skydda sig mot fotograferande styrelsekollegor.

Fullt slagsmål utbröt sedan kort därefter i hotellets pianobar när Jeanette Larsson, Scandorama, med knytnävarna gav sig på Johan Ekman, Interbuss.

”-Han tror han alltid vet bäst” kommenterade Jeanette påhoppet. I samma veva hamnade ytterligare tre manliga styrelseledamöter i handgemäng med varandra. Orsaken tros ha varit svartsjukedrama.

På morgonkulan, istället för tuppkackel, kunde från köksregionerna höras Mikael Nilsson, Tjörnarpsbuss, vråla ”Jaug äer en gausapaug från Skaone…..

Kort därefter anlände Polisen och utrymde hotellet från alla svenska journalister. Enligt uppgift häktades två svenska styrelseledamöter, men släpptes senare under dagen.

Tyvärr tror jag tror att alla är alldeles för rekordeliga för att nåt sånt här ska kunna hända i verkligheten. Men hoppas kan man ju alltid.

Som jag sagt tidigare, det behövs lite mer rock´n´roll i bussbranschen för att allmänheten ska tycka den är spännande. Så upp till bevis nu nya styrelsen.