Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, september 28, 2007

Varning för Neoplan

Idag fick vi trassel med en buss. Den befann sig i Göteborg och plötsligt uppstod ett akut problem som bara måste kontrolleras och förmodligen åtgärdas lite pronto. Kunden skulle hem till Stockholm några timmar senare.

Vi ringde runt och fick rådet att ringa Neoplan i Göteborg. Klockan var runt lunch. En slags verkmästare svarade. Vi berättade att vi hade en Setra som hade problem med ett nav på ett av bakhjulen.

”-näe vettö, vi har inga delar hemma.”

”-inga problem” sa vi, vi fixar delarna du behöver.

”-näe, verkstadsgubbarna ska ju snart gå hem, dom goa gubbarna börjar bli törstiga vettu, höhöhö. Var det en Setra sa du? Äh, du vet vi är allergiska mot Setra, höhöhö, så vi kan inte hjälpa er”.

Goa gubbar i Göteborg? Inte den här, han var värsta sortens glappkäft. Och tänk att ha verkstadsfolk som börjar sukta efter brännvin redan efter fredagslunchen. Ooops.

Däremot blev vi väldigt trevligt bemötta av ett Göteborgsföretag som heter Leja Touring. De kunde inte hjälpa oss, men de försökte i alla fall. Tack.

Det slutade med att vi fick hyra in en buss så kunden kom hem till Stockholm i tid.

Neoplan, far åt helvete för tid och evighet.