Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, december 31, 2007

Heja AIK

Nix, jag har inte blivit konverterad till AIK:are. Jag tycker bara de är väldigt sympatiska. Eller var i fredags natt i alla fall.

Vi hade varit nere i Oskarshamn med Hammarby Hockey och under hemresan, ungefär vid 1-tiden på natten, fick vår buss punktering. Numera är ju en punkis väldigt ovanligt, men nu hände det i alla fall.

20 minuter senare kommer AIK:s spelarbuss körandes, som vanligt steget efter..(!) De hade också spelat bortamatch någonstans i Småland och ser man på, deras förare stannar för att se vad som hänt en kollega som står med blinkljus efter vägkanten. Heder åt denne förare. Vet faktiskt inte vilket bolag som kör AIK. Det borde jag kanske veta. Måste ta reda på det.

Hursomhaver så erbjuder sig AIK:s spelare att klämma ihop sig så våra käcka gossar får plats i deras buss och åka med hem till Hovet, dit även AIK ska. Vi har ju nämligen samma hemmaarena.

Tack AIK (trodde aldrig jag skulle behöva skriva det), och tack du okände förare på det ännu okända bussbolag som kör de svartgula krigarna från Solna.