Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, december 03, 2007

Insidertips

Håll med om att du undrar lite hur det går för Hammarby hockey. Jag har ju inte rapporterat något på sistone.

Å andra sidan har ju massmedia rapporterat en hel del. Idag har jag återigen blivit intervjuad i radio, intervjuad i TV och telefonintervjuad av både den ena och den andra blaskan.

Nu ska du få ett insidertips. Idag släpper vi nyheten. Det är därför det är sånt hallå i pressen. Vi kommer att berätta att året julklapp, GPS-navigatorn, inte längre blir året julklapp. Det blir nämligen en aktie i Hammarby Hockey.

Idag i samband med derbyt mot AIK börjar försäljningen. Du köper väl några va? Gå in på www.hammarbyhockey.se så kan du läsa mer.


Jag kan avslöja att min fru inte gillar Hammarby. Det har hon aldrig gjort, men nu är det helt omöjligt att få över henne från AIK-sidan. Hammarby tar för mycket av vår gemensamma tid. Därför HATAR hon nu Hammarby.

För att trösta henne tänker jag ge henne en liten aktiepost i Hammarby. Jag tror hon blir gladare då.