Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, mars 02, 2009

Back home again

Eller snarare zu ruck. Attans trist att vara tillbaka i vardagslunken igen. Eller inte. Rätt kul också, för nya kunder har strömmat till i rask takt. Det kommer att bli en jobbig sommar, den saken är klar redan nu.

Och vad hände i gamla Svedala förra veckan då? Glömde internetstickan till ”lilla bärbara” när jag for iväg till Österrike så jag har inte läget helt klart för mig.

Hade förväntat mig att en backuprecensent från Västkusten skulle recensera två veckors Melodifestival, men icke. Nu är jag helt lost inför de spännande slutomgångarna.

Jag har dock fått info om att Djurgården klarade nytt elitseriekontrakt och det var ju både bra och kul.

Stackars Rögle, kval blev det till sist. De övriga som kvalar är Södertälje, Leksand, AIK och så några blåbärslag från landsorten som bara är med som utfyllnad.

Här kommer mitt tips vilka lag som klarar kvalet och nästa år lirar i högsta serien. Södertälje vinner kvalserien och är först klara. Sedan kommer det nog att stå mellan Leksand och AIK. Tror faktiskt att det blir AIK som drar längsta strået, det blir publiken som kommer att knäcka masarna.

Till sist några längtansfulla bilder tillbaka till förra veckan.