Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, mars 13, 2009

Irriterad

Idag på morgonen har jag först sprungit 1 km på löpband, klättrat i en maskin som inte hade samma uppfattning som jag hur den funkade, och till sist rott 1 km i en roddmaskin. Kort sagt en skitkul morgon. Nu kanske du tycker att det var ju inte så märkvärdigt, och det är det väl heller inte, men jag ju precis börjat.

Klockan är nu bara 08:45 och jag är dessutom redan på jobbet. Och mår kanonbra.

Om det nu inte var för en sak. Alla dessa jävla spam som invaderar min, och förmodligen även din mailbox. Jag HATAR alla företag som skickar reklammail. H-A-T-A-R. Jag kommer ALDRIG att köpa något från företag som skickar obeställd reklammail till mig.

En sak är om jag redan är kund och får nyhetsbrev, det är okey. Men alla dessa mail från företag jag inte ens hört talas om kan stoppa upp alla sina mail, ja du kan säkert gissa var.

SPAM och en ointresserad Volvo-säljare, det är mycket nu. Tur att jag börjat träna så jag kan hantera sånt här på ett vuxet vis.