I går kom hustrun hem lite senare så jag var tvungen att laga maten själv. Men som tur var så kollade jag TV-programmet ”Hos mig klockan halv åtta”. Eller nåt liknande i alla fall. Det var det programmet som Bussbloggaren Daniel försökte komma med i, men han blev inte antagen.
Själv blev jag rysligt inspirerad och motiverad att slänga ihop ett eget recept. Vilket jag gjorde.
Jag kallade min huvudrätt rätt och slätt för Sollentunavurre med gul/röd röra. Som tillbehör serverade jag microuppvärmt bröd bakad av det bästa vetet. Dryck: välkyld svenskt källvatten med lagom bubblor. Ingen efterrätt. Anrättningen smakade såååå gott.
Själv blev jag rysligt inspirerad och motiverad att slänga ihop ett eget recept. Vilket jag gjorde.
Jag kallade min huvudrätt rätt och slätt för Sollentunavurre med gul/röd röra. Som tillbehör serverade jag microuppvärmt bröd bakad av det bästa vetet. Dryck: välkyld svenskt källvatten med lagom bubblor. Ingen efterrätt. Anrättningen smakade såååå gott.