Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, mars 03, 2009

Teknisk utveckling

Har varit alldeles för upptagen av dagens kneg att jag inte ens kommit ihåg att berätta. Så därför kopierar jag ett blogginlägg från Sällsis-Sofia. Jag brukar göra det när min kreativa hjärnhalva klickar.

På årets upplaga av StockholmsBuss populära skidresa kunde vi erbjuda resenärerna något alldeles nytt. Nämligen en DVD-skiva med bilder från deltagarnas egna kameror.

Under bussfärden hem samlade vi in resenärernas egna kameror, läste över alla bilder till Sofias "lilla bärbara", valde de bästa och brände sedan en testskiva som visades i bussens DVD-anläggning på hemvägen. Snacka om succé.

Mot en mindre avgift kunde man sedan beställa hem ett eget exemplar. Succé igen. I stort sett alla beställde ett exemplar. Så här ser skivan ut.

Bäst att tillägga: när jag skriver vi betyder det egentligen Sofia plus hennes sambo Jonas. Jag har som vanligt inte bidragit med någonting. Förutom att betala skivorna. Och tagit bilden på DVD:n.