Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, mars 16, 2009

Slutrapport

Så har då svenska folket sagt sitt. Angående Schlagerfestivalen. Malena vann en smula överraskande med sin popopera. Kanske inte mitt val, men ändå en rätt okey låt. Vill bara liksom i förbifarten påpeka att Snälla, Snälla kom som god tvåa, bara en hårsmån från att vinna.

Finns även anledning att liksom bara i förbifarten visa vad jag skrev den 8:e februari i år då första deltävlingen visades:

Melodi nummer 1: dålig. Melodi nummer 2: dålig. Melodi nummer 3: dålig. Melodi nummer 4: dålig. Melodi nummer 5: dålig. Melodi nummer 6: dålig. Melodi nummer 7: kanonbra. Melodi nummer 8: dålig

Melodi nummer 7 var Snälla Snälla med och av Caroline af Ugglas. Så talar vi inte mer om den saken.

Men jag tycker ändå fel låt vann. Mitt bidrag, som du kan lyssna på om du orkar klicka dig igenom några klick här ute i högerspaltren, borde i alla fall ha kommit till Globen. Men covers är ju inte tillåtna, annars tyckte Christer Björkman att mitt bidrag lätt hade slagit ut Tingeling.

En sak till. Alla artister som lirar och sjunger riktig rock står alltid med benen brett isär. Typ de lätt patetiska ”fjortisarna” i gruppen HEAT. Så gör även Måns Z även om han inte sjunger rock.

Man undrar varför dom står så? Min fru säger att de har så stora ”paket” mellan benen att det inte får plats om de står med benen ihop. Då undrar jag, hur vet hon det?

Själv kommer jag inte ihåg hur jag stod när jag sjöng in min berömda CD ”George D on fire”.