Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, april 30, 2008

Förklaring

Ja alltså, den där resan till Venedig, som jag råkade nämna i ett inlägg runt julafton, det är dags att åka nu. Skulle kunna vara en lillfingerkonvalecensresa (svårstavat ord). Men det är det inte.

Själva resan är överhuvudtaget ingen privat resa om du nu trodde det. Näe serrö, hustrun är särskilt inriktad på den internationella transportutvecklingen.

Avsikten med resan är att vi ska kontrollera den intereuropeiska infrastrukturella transportlogistiken med hänsyn till populationens ålderstruktur. Särskilt intressant är att studera tidtabeller och hur de håller med hänsyn tagen till områdets specifika vägnätskaraktär.

Oerhört intressant att kunna jämföra med t.ex Stockholm som i mångt och mycket påminner om just Venedig och dess rika vattenflöden. Det är av yppersta vikt att vi på företaget håller oss ajour med den internationella transportutvecklingen i dylika områden.

Det är så typiskt, alla tror att intressanta studieresor bara är orgier i privata nöjen, när det i själva verket är hårt arbete som gäller.

Det skulle förvåna mig mycket om vi skulle få tid till ett endaste privat restaurangbesök när solen går ner i horisonten, samtidigt som vi skulle dricka något utmärkt lokalt vin.

Eller att med en galant gondolförare sakta glida fram genom sagolika kanaler och under medeltida broar sjungandes O Sole Mio. Det skulle verkligen förvåna mig.