Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, april 14, 2008

Tingen retas

Min relation just nu med fordon är inte bra. Inte bra alls. Hade just fått ordning på kopplingsfrågan med EvoBus när nästa problem dyker upp.

En av våra förare ringer från Prag och berättar att ett bromsok på ett boggihjul trilskar. Tur som attan, det hände när de släppt gruppen vid hotellet och bara skulle finparkera bussen för kvällen.

Stor palaver men vi får omedelbart via EvoBus i Vetlanda hjälp att lösa problemet. Mekaniker kommer farande, mekaniker konstaterar felet, mekaniker hjälper oss att få bussen till verkstad.

Morgonen därpå står en lånebuss utanför hotellet som vi lånar/hyr under tiden de lagar felet.
Strax efter lunch är felet fixat och vår buss är återigen med i matchen.

Billigt i gamla öststater? Knappast, när jag fick höra slutpriset fick jag andnöd. Men som vanligt blev det inga störningar alls för kunden. Mycket tack vare hjälpen från Vetlanda. Igen. Nu behöver jag bara finansieringbidrag till räkningen.

Sen har vi min privata Merca också. Först blev stjärnan på motorhuven stulen, sen totalhavererade vattenpumpen och ovanpå det tog stötdämparna helt slut. Verkstadsbesök och en hyrbil i åtta dagar. Nu är jag plötsligt 13 tusen lax fattigare. Sånt är livet.

Läste med viss glädje en ny bussblogg http://www.ljungskilebuss.se/bussbloggen.html skriven av Daniel på Ljungskilebuss. Daniel verkar vara en idrottsintresserad busskille med stark integritet. Ingen trampar ostraffat på hans ego. Han kanske är uppväxt med Grynet och hennes ”ta ingen skit”-kultur.

Själv gillar jag Jonas Gardell och hans inställning, ”låt ingen sätta sig på dig, men låt gärna någon sätta på dig”. F´låt nu blev det så där ekivokt igen.

Kör hårt Daniel, du har rätt i en sak, det kommer att gå åt h-e för fotbollslaget Ljungskile.