Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, april 24, 2008

Svåra löneproblem

Idag är det löneutbetalningsdags. Igen. Aldrig roligt.

Pga av gårdagens svåra fingerolycka så upptäckte jag nu dessutom ett rent praktiskt problem som kanske får följden att lönen denna månad helt enkelt uteblir för tid och evighet.

Mitt högra lillfinger är, som gårdagens blogg visar, inlindad i ett praktiskt paket. Saken är den att det är just detta finger som trycker ner knappen Enter. I alla fall för oss som har en klassisk skrivmaskinsutbildning bakom oss. Som du vet verkställer Enterknappen allt annat man skriver med övriga tangenter.

Kanske jag lyckas få iväg lönerna om jag först trycker i mig två Alvedon för att klara smärtan knapptryckningarna kommer att ge mig. Vi får se.

Kan nån åtminstone tycka synd om mig?