Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, mars 01, 2012

Skum........... är inte bra

Bara att erkänna. Under den här resan så har jag blivit beroende av skum..........

Saken är den att vi under den här sportlovsresan laddat upp med diverse godsaker på bussen. Godis, kakor och läsk.

Det är inte bra att bli beroende, rent av skadligt. Skulle min PT få veta att jag trycker i mig skum.......... så skulle han inte trycka på Gilla-knappen.

Jag startar dagen med minst en skum............, och när vi återvänder till bussen på eftermiddagen så trycker jag i mig minst två, kanske tre skum............ i rask följd.

När vi så slutligen nattparkerar kärran så blir det i vart fall ytterligare en skum......... under promenaden till hotellet.

Om du undrar vad ......... står för så vill jag absolut inte göra reklam för en konkurrent som delvis har samma namn som skum..........

Men även om jag är lite otydlig med vad som gjort mig beroende så ville jag ändå komma ut med mitt missbruk. Det känns bra och tryggt och hjälper mig att komma tillrätta med mitt missbruk av skum............