Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, april 24, 2012

Niklas Wikegård

Ständigt denne Niklas Wikegård. Nu börjar till och med Croneman på DN att härja kring den olämplige Niklas Wikegård. Nämligen att NW mer och mer framstår som den pajas han är. I TV alltså. Privat kan han ju vara hur trevlig som helst, det vet ju inte jag i alla fall.

När DN trycker på så kan det börja hända saker. Croneman krävde svar på sportchefen på TV4, Hans Pekkari tror jag han heter, varför Wikegård tillåts uttrycka fördomar, kvinnofientliga uttalande m.m m.m.

TV4 vägrar att svara. Tycker väl NW är underhållande. Det tycker inte jag. Och rätt många till.

Nä, jag tycker Croneman ska skapa ett mediadrev för att få TV4 att omplacera denne Wikegård. Han har gjort sitt som så kallad expertkommentator. Han är ingen expert, han bara tror det själv.

För övrigt kan jag meddela att TV4-chefen Pekkari, om han nu heter så, är rätt duktig på tennis. Han har i alla fall vunnit över mig för något år sedan. Men inte blev jag sur för det, jag tittar fortfarande på TV4. Trots att Niklas Wikegård syns där då och då. Men då kan man ju blunda med öronen, det funkar också.