Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, april 04, 2012

Sportnotiser från StockholmBuss

Tänkte bara berätta vilken besserwisser jag är. I början av hockeysäsongen klargjorde jag tydligt att mina favvolag denna säsong var AIK, Djurgården och lite otippat även Rögle. Det sistnämnda lantislaget enbart för att min brors fru är skånska plus att jag haft en del mailkonversation med en hängiven Röglesupporter. Ville ju liksom inte komma på kant med honom.

Hur har det gått då? AIK lirar om en finalplats. Godkänt. Djurgården ramlar ur. Icke godkänt. Rögle kravlade sig tillbaka till Elitserien. Godkänt.

Två av tre favvolag har uppfyllt det som jag förväntade mig av dem. Vinner jag några pengar på det? Kan man satsa stålar retroaktivt? 

Helt klart kommer alla tre att få mitt fortsatta förtroende även nästa säsong. Jag är minsann ingen medgångssupporter i motsats till alltför många Djurgårdsfans som hånar sina spelare när det gått dåligt. Jag tycker det är bättre att byta ut Djurgårdens supportrar än deras spelare och styrelse.

Så till mig då. Jag har äntligen blivit av med alla mina tjejbaciller. Har ju haft det lite motigt när jag spelat tennismatcher mot tjejer, men nu verkar jag helt botad. 

Igår vann jag en tuff match mot ännu en tjej, Marie, med 7-6 i första set. (7-5 i tiebreak för dig som är kalenderbitare), sedan bröt jag hennes första servegame blankt i andra set, sen tog timmen slut och jag stod som stolt segrare i matchen.