Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, april 11, 2012

Vi avvaktar nog lite till

Vi ska ännu inte dra några förhastade slutsatser, men sannolikheten är oerhört hög att de här två är de första som får sparken i årets allsvenska:

Richard Norling, tränare Malmö FF
Mikael Stahre, tränare IFK Göteborg

Båda har tränat lag från Stockholm, ursäkta,  Solna menar jag,  innan de på olika vägar hamnade där de nu hamnat.

Det måste vi reda ut förresten. AIK ska inte räknas som ett Stockholmslag, de kommer från Solna, en liten förort UTANFÖR Stockholm.

Men ibland vill AIK själva räknas som ett Stockholmslag, men bara när det gynnar de ekonomiskt, i annat fall hävdar de själva att de är en Solnaförening.

I hockey t.ex, där gör de allt och lite till för att räknas som en Stockholmsförening, de till och med kryper på knäna för att lira hockey i Bajenland, på Hovet, som ligger söder om söder.

Oj, nu kom jag lite ur spår, jag skulle ju bara säga vilka som troligen hänger löst först i fotbollens lilla ankdamm.

Nu är det gjort.