Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, januari 14, 2008

Friställd

I helgen försvann ett arbetstillfälle. Vi friställde då vår väktare Mördar-Tomten. Men det är ändå en lojal kille som stod kvar på sin post ”to the bitter end”.

Trots att hans arbetsplats sakta men säkert plockades ner vägrade han att lämna uppdraget. Se här så stolt han står i resterna av julgranen, beredd att med alla medel försvara sin arbetsgivare.

Nu blir han dessvärre friställd i 11 månader så han får väl se det som en välförtjänt semester, medan hans kollegor från Securitas tar över så länge.