Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, januari 18, 2008

Kultur och stadsvandring

Igår var jag och hustrun på teater. Såg Övervintrare på Stadsteatern. Det var första steget i mitt rehabiliteringsprogram ”mindre jobb, mer kultur”.

Som bevis förevisar jag här en bild på programbladet:



Föreställningen var rätt okey, paustilltugget med te och en baguett med lök, tomat och mozarella smakade suveränt. Hustrun valde ett glas rött.

Men innan föreställningen tog jag en kontrollrunda på stan i väntan på något bättre, nämligen min hustru.

Jag tog en lov på Hamngatan. Om du som lantis inte vet vad det är så är det en gata man som turistbussförare bör undvika i rusningstrafik. Man bör även säga nej när kunden ber om upphämtning vid NK.

Men Hamngatan alltså, det är där alla lantisar, typ Stockholmwannabes, och turister promenerar. Och såklart de Stockholmare som tror de är superhippa genom att shoppa på NK. Rätt trist gata med andra ord.